Comfortabele en trendy huispakken

Comfortabele en trendy huispakken

 
Niets is lekkerder dan lekker thuis een huispak dragen! Je komt thuis na een lange dag werk en je trekt meteen lekker je comfy huispak aan. Lekker op de bank met een kop thee of koffie en jij kan ontspannen.

 

Vroeger zagen de huispakken er meer uit al pyjama’s, maar tegenwoordig kun je er gewoon de deur mee open doen en zelfs aandoen als je visite krijgt. Daarnaast heeft het thuiswerken ervoor gezorgd dat we ook kunnen werken in ons huispak (als we geen vergaderingen hebben natuurlijk ;-)).

Daarom heeft DICA Fashion de leukste en mooiste collectie huispakken en joggingpakken om trendy voor de dag te komen, maar toch in kleding die lekker comfortabel zit. Wat is er beter en leuker dan een trendy huispak! Wij helpen je met huispakken uit onze collectie van zacht fleece of katoen in verschillende modellen. Kies voor een broek en vest, een onesi of een lekker comfortabel en mooi joggingpak met of zonder opdruk. Alles kan!

Op zoek naar het perfecte huispak? Shop ze hier voor dames, heren en kinderen. Toch liever een joggingpak? Dat kan, shop ze ook hier bij DICA Fashion voor het hele gezin!

Veel shopplezier en succes met werken in je comfy en trendy joggingpak of relax lekker op de bank in je nieuwe fleece huispak. Have fun!

 

Liefs,

Cathy