Procedure bij klachten

Wij werken klantgericht en denken graag met
u mee.

DICA Fashion streeft er naar haar klanten tevreden te stellen. Wij werken klantgericht en denken graag met u mee. Echter kan het gebeuren dat er een klacht ontstaat om wat voor reden dan ook.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@dicafashion.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Bekijk onze shop voor een mooie collectie dames, heren, meisjes, jongens en baby ondergoed, pyjama’s, huispakken, T-shirts en joggingpakken voor het hele gezin!

De nieuwste dames collectie van DICA Fashion!

DICA Fashion heeft voor iedere gelegenheid het juiste ondergoed. Van bh’s tot tops, van boxershorts en slips tot strings en shorts, van singlets/ hemden tot T-shirts. Verschillende modellen en materialen voor iedere vrouw met een ideaal pascomfort.

dames collectie

Kinderondergoed 

Kinderen zijn altijd druk bezig. Lekker buiten spelen of binnen voor de tv een film kijken. Goed ondergoed is daarom belangrijk. Passende modellen, lekker zittend ondergoed met leuke kleuren en prints zijn een must voor kinderen. Een top product van DICA Fashion voor kinderen is de collectie van Beeren Bodywear.

Daarnaast heeft DICA Fashion ook leuke felle, elastische boxershort voor jongens en ander stoer ondergoed en verschillende leuke pyjama’s in haar collectie.

Kinderondergoed collectie

Dica fashion

Ondergoed, pyjama’s, huispakken, T-shirts en joggingpakken voor het hele gezin!

dica fashion

Mooie en trendy basic collectie die altijd beschikbaar is, in verschillende materialen en basis kleuren van zeer goede kwaliteit!

dica fashion

Moeite met het kiezen van de juiste maat of advies over welk product het beste bij welk lichaam past, wij helpen graag me het juiste advies!