WELCOME TO

OUR STORY

Wij zijn Diane en Cathy. Een identieke tweeling, elkaars beste vriendinnen en enthousiaste ondernemers. Geboren tussen het ondergoed, zoals we vaak zeggen, want wij komen uit een echt ondernemersgezin. Vanaf kleins af aan hebben wij meegeholpen op de markt onderneming van onze oma en daarna onze ouders. Het verkopen van ondergoed en nachtkleding op de gezellige Brabantse markten is ons met de paplepel ingegoten. Benieuwd? Kijk dan op onze website ondergoedopdemarkt.nl!

Terug naar DICA Fashion. We wilde graag onze ondernemerservaring combineren met onze marketing communicatie opleiding en in de digitale wereld van nu kon daarom een webshop in ondergoed en nachtkleding/ loungewear niet ontbreken. Daarom hebben wij in 2008 DICA Fashion opgericht. Waarom deze naam? Wij wilden onze webshop persoonlijk maken. Daarom hebben we de eerste 2 letters van onze namen gecombineerd.

In onze webshop verkopen wij een mooie collectie aan ondergoed, nachtkleding, T-shirts, huispakken en joggingpakken voor het hele gezin. We hebben een dames, heren, meisjes, jongens en babycollectie van Beeren Bodywear, Paul Hopkins, Meq, Tenderness, fun2wear, Funderwear, Irresistable en onze eigen collectie van De Kledingbedrukker. Beeren Bodywear is een ondergoedmerk wat al jaren bestaat. Sterk van kwaliteit en blijft jaren mooi. De bedrukte baby en kinderpyjama’s, T-shirts, accessoires en joggingpakken zijn van ons eigen merk De Kledingbedrukker. Wij wilde graag leuke loungewear bedrukken, zoals T-shirts, joggingpakken en petten, omdat wij hier onze creativiteit in kunnen stoppen en andere te kunnen helpen met op maat gemaakte bedrukkingen.

Goede service, advies op maat en sterke kwaliteit producten is belangrijk voor ons. Wij helpen jullie graag. Neem snel een kijkje in onze webshop. Veel shopplezier!

Liefs XXX

Diane & Cathy

neem eeen kijkje in onze collectie

Best verkochte producten uit onze collectie!